English Norsk Nederlands Português Brasil Italiano 日本語 Deutsch Español

Spørsmål og svar om MXPiePatch

1. Hva betyr WinMX4U?

WinMX4U er de tidligere medlemmene av MXPie Help Team. Vi har i forbindelse med utgivelse av en ny, bedre og sikrere patch valg å bytte navn. I tillegg kan vi tilby nye, flere og raskere cache servere enn tidligere. WinMX4U vil også bli brukt til vår nye hjemmeside, www.winmx4u.com.

2. Hva er MXPie Patch United?

MXPie Patch United er det nye navnet på vår patch. Denne patchen er utviklet i samarbeid med WinMXWorld og WinMX.com for å gjøre WPN nettverket sikrere enn tidligere.

3. Hva betyr MXPie?

MX kommer selvsagt fra WinMX, og PIE delen står for Peer Integration Exchange, altså MXPie Patch United. Vi velger å bære dette navnet (MXPie) videre på hjemmesiden og i våre hjelperom. MXPie Patch United blir ofte referert til som Piepatch, WinMX Patch, eller WinMX Pie Patch.

4. Er WinMX4U et nytt navn for WinMX?

WinMX programvaren vil alltid forbli den originale WinMX. The WinMX4U Team valgte navnet MXPie for å representere oss selv og vår streben er å sørge for kontinuerlig drift av programvaren for WinMX, som for eksempel MXPie Patch United.

5. Hvor kan jeg laste ned MXPie Patch United?

MXPie Patch United er tilgjengelig fra "Downloads" sidene på denne hjemmesiden.

6. Kan jeg laste ned WinMX and MXPie Patch i samme pakke?

Ja, vi har nå bundet sammen den originale WinMX med patchen i en ny installasjonspakke for å gjøre hverdagen enklere for dere. Dessverre eier ikke vi rettighetene WinMX så derfor har vi ikke rettsmessig lov til å modifisere programmet, så det eneste vi har gjort er legge den originale WinMX sammen med patchen i en ny installasjonspakke. Så fort MXPie Patch er installert vil du være i stand til å koble deg til WinMX nettverket som før.

7. Om jeg hadde WinMX før Frontcode ble lagt ned, må jeg da laste ned en ny kopi av programmet?

Nei, bare last ned og innstaller MXPie Patch United og WinMX vil være i stand til å koble til nettverket igjen, med dine gamle WinMX innstillinger.

8. Jeg bruker den gamle MXPie patchen nå. Bør jeg fjerne den?

Som bruker, kan du selv velge hvilken patch du ønsker å bruke. Å fjerne den vil være ditt valg, fullt og helt. Imidlertid er det noen fordeler med å bruke MXPie Patch United. Sikrere bruk av WPN nettverket er en av dem.

9. Jeg bruker Pie Auto Updater. Bør jeg fjerne den?

Som bruker, kan du selv velge hvilken patch du ønsker å bruke. Å fjerne den vil være ditt valg, fullt og helt. Imidlertid er det noen fordeler med å bruke MXPie Patch United. MXPie Patch United har flere servere tilgjengelig for tilkobling av WinMX og er fullt kompatibel med PeerBlock og de anbefalte blokkeringslistene. Alt du trenger å gjøre er å dobbelklikke installasjonsfilen for å installere.

10. Hva gjør den nye installereren? Har den blitt testet?

Vår programvare er godt testet på flere forskjellige PC'er og på forskjellige operativsystemer før den gjøres tilgjengelig.

11. Vil MXPie Patch forstyrre/hindre andre programmer jeg har? Hva med "boten", andre chat klienter, chat server og andre tilleggs programmer, vil de fungere sammen med MXPie Patch?

MXPie Patch forstyrrer/hindrer ikke annen programvare. De fleste andre tilleggs programmer har allerede blitt modifisert av leverandøren av disse.

12. I får ikke MXPie Patch til å virke, hva skal jeg gjøre?

La oss hjelpe deg! Spør i hvilket som helst "MXPie Hjelpe Rom" på WinMX eller post ditt spørsmål på vårt "MXPie Help Forum".

10. Vil MXPie noen gang bli en betalingstjeneste?

Nei, MXPie vil aldri ta betalt for de tjenestene vi leverer eller nedlastinger fra våre servere. Våre tjenester er gratis for alle som velger å bruke dem.