English Norsk Nederlands Português Brasil Italiano 日本語 Deutsch Español

MXPie - Onze Filosofie

In September 2005 sloot Frontcode hun servers af, vanaf dat moment gingen we van room naar room om users die een primary verbinding hadden, te vragen, zo lang als maar mogelijk was online te blijven. Gedurende die periode kwamen vele toegewijde users samen met een methode, die gebruikers weer in staat stelde om verbinding met het WinMX netwerk te maken.

Sinds die tijd hebben we bij MXPie veel meer geavanceerde kennis op veel belangrijke gebieden. Onder deze gebieden is de hulp-service in de MXPie help rooms en het opzetten van zeer interactieve, WinMX help-bots die al onze opgebouwde kennis bewaren, en letterlijk "onder onze vingertoppen bereikbaar is" 24 / 7!

Met de aanvang van MXPie, zetten wij het werk voort door middel van een MXPie Patch, WinMX verbindings middelen, en het leveren van de tools die u nodig hebt om het WinMX netwerk te gebruiken de komende jaren.

Wij zijn zeer verheugd U te kunnen aankondigen dat we een nieuw Forum en een nieuwe patch (MXPie Patch v1.0 United) aan het maken zijn, om het gebruik van WinMX nog veiliger te maken voor de users. Veel teamleden zijn al lang bezig en werken hard om dit te realiseren. Geniet van de functionaliteit en bezoek ons zoveel als je kan. Het zal steeds snel veranderen , omdat users steeds nieuwe dingen posten.

Het MXPie Team zou willen, dat iedereen mee profiteert van het volledige potentieel van het WinMX netwerk. Eens iets anders proberen, nieuwe dingen leren, maak wat vrienden over de hele wereld, en bovenal, geniet van WinMX!