English Norsk Nederlands Português Brasil Italiano 日本語 Deutsch Español

Vår filosofi om MXPie og PiePatch

Det har gått lang tid siden Frontcode måtte skru av sine WinMX servere. Mye har hendt siden den dagen i September 2005 da vi løp fra chatrom til chatrom for å finne ut hva som hendte og vi ba folk som var primærtilkoblet om å forbli tilkoblet så lenge som mulig for å holde nettverket i live.

Siden den gang har vi MXPie blitt både klokere og mer informerte på mange områder. Mye av hjelpen vi kan gi er via våre chatrom og ved hjelp av chatbotter kan vi gi svar 24/7 på de fleste spørsmål som måtte angå tilkobling til WinMX

Med omgjøringen av MXPie.info håper vi å kunne fortsette vår jobb med å gi deg den best mulige hjelp både med å distribuere PIEPatch og andre botter og verktøy for WinMX i mange år fremmover.

Spesielt artig er det å kunne tilby dere forumet vårt, noe som har vært etterspurt i lang tid. Mange har vært med på å sette dette sammen for å kunne gi dere det best mulige resultatet. Still spørsmål og vi skal gjøre vårt beste for å gi deg den hjelpen du trenger.

MXPie.info-teamet ønsker at alle skal kunne få muligheten til å dra full nytte av WinMX-nettverket. Prøv noe nytt, lær nye ting, få nye venner...og ikke minst ha det gøy på WinMX!