English Norsk Nederlands Português Brasil Italiano 日本語 Deutsch Español

Velkommen til hjemmesiden til WinMX4U Patch United

Velkommen til MXPie Team’s TEMPORÆRE! hjemmeside. Vår nye hjemmeside er fortsatt under konstruksjon på www.winmx4u.com. Det er her vi, det tidligere MXPie.Info Teamet kan besvare deres spørsmål om WinMX, og for å gi dere den beste og raskeste opplevelsen overhodet mulig.

Vi tilbyr nå blokkering og filtrering av søk som standard i vår nye MXPie Patch (MXPie Patch United v1.0). Vi vil ikke anbefale våre brukere MXPie Patch 3.6 lenger, men vil oppmuntre alle brukere av MXPie Patch 3.6 til å oppdatere til vår siste og sikrere MXPie Patch (MXPie Patch United v1.0).

Viktig!!

MXPie teamet jobber ikke på mxpie.info hjemmesiden lenger, vi er heller ikke på forum.mxpie.info lenger, men vi forsikrer dere om at vi vil fortsette og hjelpe med WinMX på vår nye hjemmeside www.winmx4u.com (hjemmesiden er for tiden under konstruksjon) og på vårt nye forum, som er å finne på forum.winmx4u.com

WinMX4u.com vil bli det eneste stedet du trenger for å finne de WinMX verktøy du behøver og hjelp til å vedlikeholde gleden som WinMX gir deg.

Vi kan hjelpe med WinMX tilkoblingsproblemer ved å konfigurere brannmur for WinMX og sette opp routere til å tillate WinMX porter. Vi kan også gi tips om justeringer i stor grad for WinMX.

MXPie Teamet på winmx4u.com vil fortsette og forsyne deg med WinMX og de tilkoblingene du trenger!

MXPie English Help Channel_BEBE3C441A2E

Latest from MXPie Forums